40 pentru 2020

Încă de la debutul Lead.ro, i-am urmărit cu atenție pe tinerii fotbaliști care abia începeau să-și facă loc spre echipa națională de fotbal. Ne-am interesat de formarea lor, de calitățile și neajunsurile lor, am vorbit cu oamenii care îi ajută și am documentat programele inspirate. Ne-am interesat de prezentul lor pentru că ne-a preocupat și ne fascinează viitorul fotbalului nostru, ca de altfel viitorul întregului sport românesc.

Suntem siguri că lucrurile vor începe să meargă spre mai bine și că - dacă aceste talentate generații își țin promisiunile - România va avea din nou o Națională curajoasă, puternică și îndrăgită: echipa noastră.

Iar acum, poate mai devreme decât ne așteptam, dovezile încep să apară. Prima este de neocolit: după 20 de ani de absență, avem o națională de tineret calificată la un turneu final european - Euro 2019! Avem un grup de tineri - chiar două generații - talentați, onești, muncitori și diferiți, fiecare cu background-ul lui, cu argumentele și lipsurile lui. Ei vor forma Naționala României de mâine, lângă ei trebuie să rămânem.

Și exact asta ne-am propus cu proiectul „40 pentru 2020“: să-i prezentăm cititorilor Lead pe cei mai promițători 40 de tineri fotbaliști români de azi. Pe unii îi știm deja, pe alții trebuie să-i cunoaștem mai bine de acum înainte (urmărește-ne pe Lead). Asta dacă vrem ca echipa lor să fie și echipa noastră.

Inapoi
Inainte
Lead