Ianis, „Il Protagonista” în „Gazzetta dello Sport”: „Atenție, un nou Hagi în misiune!”

Ciprian Rus 21 iunie 2019
Fast
Împarte cu alții acest articol

Ziarele italiene de azi acordă spații generoase echipei de tineret a României. Succesul categoric cu Croația a atras atenția asupra lui Ianis Hagi, Pușcaș și compania, iar meciul cu Anglia din seara de vineri e așteptat ca o confirmare a unei noi revelații a acestor Europene, după Polonia, învingătoare în fața Belgiei și a Italiei.

„Corriere Romagna”, ziarul regional care apare la Forli și Cesena, are două trimiteri de pe prima pagină legate de meciul nostru. Prima trimite în secțiunea sport și anunță „un meci fierbinte” între România și Anglia pe Stadio „Manuzzi”, a doua trimite în paginile de eveniment și scrie despre măsurile speciale de securitate luate la Cesena în contextul întâlnirii dintre o galerie numeroasă, cea a României, și una recunoscută ca fiind mai recalcitrantă, „după niște halbe”, cea a Angliei.

Însă cel mai interesant articol e cel din prestigiosul „Gazzetta dello Sport”, unde Ianis Hagi este vedeta rubricii „Il Protagonista”. „E vremea lui Ianis” titrează cotidianul sportiv italian, care amintește că decarul de la „tineret” avertizase înainte de Euro că România poate fi una dintre surprize. Italienii trec în revistă parcursul spectaculos al României până la Euro 2019, după care evoca legăturile cu Italia ale celor doi Hagi, Brescia lui Gică și Fiorentina lui Ianis. „Va veni și vremea când voi vorbi despre experiența italiană”, promite Ianis. Până atunci, „Gazzetta” îi pune în gardă pe englezi: „Un nou Hagi e în misiune”.

Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Top Stories