Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta îți sunt oferite pe Lead de

Peste 20.000 de oameni pentru un show de excepție. Adi Mutu, Gică Hagi, Fabio Cannavarro și Cesare Prandelli garantează spectacolul la meciul de adio al lui Mutu

Ciprian Rus 12 iunie 2022
Fast
Împarte cu alții acest articol

„Așteptăm peste 20.000 de oameni la meci. Va fi un show de excepție”, a promis Patrick Ciorcilă, din partea organizatorilor de la Sports Festival, la conferința de presă care a prefațat meciul de retragere din activitatea de fotbalist a lui Adrian Mutu.

Garanție a calității evenimentului programat pe „Cluj Arena” de la ora 20.00 au fost chiar invitații care l-au însoțit pe Adrian Mutu la conferință: Gică Hagi, cel mai mare jucător român din toate timpurile, „Balonul de Aur” Fabio Cannavaro și fostul antrenor al Fiorentinei și al „Squadrei Azzurra”, Cesare Prandelli.

„Mulțumesc Sports Festival pentru idee. Mă bucur să văd atâta lume la festival, mă bucură că au venit toți prietenii mei, printre ei Gică Hagi, idolul copilăriei mele. Am jucat și eu la meciul lui, deși eram tânăr, am fost parte din acel spectacol, acum a venit rândul lui să vină la meciul meu de retragere. Ideea e să oferim un show celor prezenți. Dar, dincolo de asta, cel mai mult mă bucur că am șansa de a le mulțumi personal fanilor echipei naționale cu prilejul acestui meci”, a mai spus Adrian.

„Sunt încântat să fiu aici. Adrian Mutu e o mare personalitate, unul dintre jucătorii mari ai României. Sper să mă mișc și eu astăzi, sper să mă descurc pe teren și să facem spectacol”, l-a completat Gică Hagi. 

„Trebuie să facem spectacol, de asta vrea lumea să ne vadă. Cândva, făceam prin calitățile noastre fizice și tehnice, acum, probabil, îi vom amuza pe oameni prin încercările noastre caraghioase de a ne apropia de nivelul la care am fost în tinerețe”, a glumit Fabio Canavarro. „Chiar dacă nu sunt în cea mai bună formă, eu sunt sigur că băieții vor face spectacol”, a asigurat selecțiorelul echipei World Stars, Cesare Prandelli.

Dincolo de promisiunea spectacolului din teren, toți invitații au pus accentul pe latura emoțională a momentului. „Am încercat să adun la acel meci, dincolo de coechipieri, niște prieteni. Atât Gică Hagi, cât și Cesare Prandelli au fost oameni importanți în viața mea, mi-au fost mentori. Pe Gică l-am admirat ca jucător, Mister Prandelli m-a ajutat să îmi schimb locul în echipă, de acolo și explozia mea în fotbalul internațional”, a explicat Adi Mutu.

„E o plăcere să fiu aici, Adrian mi-a fost și mie coleg, și fratelui coleg. E parte din familia noastră, unul dintre nepoții mei se numește chiar Adrian, dovadă a legăturii puternice dintre noi”, s-a destăinuit presei Fabio Canavarro.

Poveștile lui Cesare Prandelli despre relația cu Adi Mutu sunt și ele din sfera familială: „Toți, când ne vedeau împreună, îmi spuneau că sunt tatăl lui Adrian, așa de strânsă era legătura dintre noi”, se amuză Mister Prandelli.

„Papa” Prandelli și idolul Gică Hagi îl vor antrena pe „Il Fenomeno” Adrian Mutu pentru ultima oară astăzi, de la ora 20.00, pe „Cluj Arena”. Spectacolul este garantat de nume cu greutate!

 

 

Fotografii @ Sports Festival

Abonează-te la newsletter
Happening now