Bilet de trecere pentru primele patru favorite ale Ligii Campionilor? Sorții au fost generoși cu Messi, Ronaldo, Guardiola și Klopp

Lead.ro 15 martie 2019
Fast
Împarte cu alții acest articol

Se vor putea strecura Ajax, Man United, Tottenham sau Porto mai departe de atât? Asta a fost întrebarea dinaintea tragerii la sorți a sferturilor de finală Champins League. Răspunsul a venit repede: nu prea.

Toate cele patru au primit sarcini foarte complicate:

Chiar de ziua lui Pogba (26 de ani), United a căzut cu Barcelona, iar senzația e că duelul ăsta (pe care l-am văzut în finala din 2011) vine cu cel puțin un sezon prea devreme pentru Ole Gunnar și ai lui.

Porto are puține șanse cu Liverpool, care va încerca să rezolve socotelile încă din meciul tur, pentru a-și putea vedea de treburile din campiobat.

Ajax va încerca încă o supriză mare, de data asta contra lui Juve și Ronaldo, altă echipă care a revenit spectaculos în optimi.

În fine, Tottenham trebuie să găsească în Europa răspunsurile pe care nu le-a găsit în Anglia cu Manchester City. Va fi greu.

Așa că marile dueluri s-ar putea amâna pentru semifinale, unde City ar putea juca cu Juve, iar Barcelona cu Liverpool.

Dacă ne gândim că au lipsit din sală reprezentanții lui Real Madrid, Bayern sau chiar Atletico și PSG, atunci putem spune că ediția asta este una specială. Și este așa mai ales pentru fotbalul din Anglia, care are patru cluburi de Premier League între ultimele opt echipe rămase în joc. Am discutat deja despre ce înseamnă asta și pentru englezi, dar mai ales pentru fotbalul din Germania – și în special pentru cel din Bavaria -, care se va scotoci din nou de câteva idei salvatoare.

Până acolo, a rămas în nădejdea Barcelonei și a lui Juventus să strice cumva petrecerea de final a englezilor, mai ales a celor două echipe cu ambiții serioase la trofeu: Man City și Liverpool. Altfel spus, anul ăsta pare să fie o afacere între Messi, Ronaldo, Guardiola și Klopp. Fiecare dintre ei are toate argumentele să ajungă în semifinale. Dacă o vor face, ne aștepată niște meciuri de pomină.

Articol în curs de actualizare

Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Happening now