Campionii României sunt alături de campioana Cristina Neagu: „Locul 1 e al tău și te așteaptă indiferent cât vei lipsi!”

Ciprian Rus 13 decembrie 2018
Fast
Împarte cu alții acest articol

Vestea accidentării grave a Cristinei Neagu a emoționat nu doar echipa de handbal a României de la Nancy, ci întregul sport românesc. La câte ore de la verdictul dur al medicilor francezi, pe rețelele de socializare continuă să curgă mesaje de încurajare din partea unor sportivi români.

„Ca de la un fost căpitan al Naționalei la altul: Cristina, doar campionii au puterea să se ridice. Locul 1 e al tău și te așteaptă indiferent cât vei lipsi! Îți doresc multa sănătate și vreau să treacă repede lunile până când te vom vedea din nou în teren. Sper din suflet ca fetele să-ți facă o mare bucurie în finalul Campionatului European”, i-a scris Cristinei fostul căpitan al Naționalei de fotbal, Gică Popescu.

Nici campioana olimpică Ana-Maria Brânză nu a așteptat prea mult înainte să-i transmită mesajul ei de susținere Cristinei:

„Cristina Neagu a suferit ieri o accidentare și cu toții speram să nu fie chiar atât de grav! Doar că diagnosticul a venit cu o veste extrem de tristă – ruptură de ligament încrucișat la genunghiul drept – iar asta înseamnă o recuperare lungă și plină de încercări! Sportul, din păcate, vine cu bune și cu rele, cu glorie, dar și cu riscuri și lovituri grele, câteodată nemiloase. Cristina Neagu este o luptătoare, un om cu o voință greu de atins, un CAMPION! Suntem alături de tine și sunt convinsă că pentru tine nu există obstacol de nedepășit!”.

Adiță Păun, campion en-titre al României cu CFR Cluj, s-a alăturat și el, emoționat, valului de susținere: „Fii tare, Cristina Neagu! Dumnezeu să-ți ajute să revii cât mai repede pe teren! O țară întreagă e alături de tine!”.

Partenerii Cristinei de la Sports-HUB au fost primii care i-au trimis gânduri calde căpitanului echipei noastre de handbal: „Suntem dărâmați la aflarea acestei vești, însă părerile de rău și regretele nu ne ajută în acest moment… E timpul să ștergem lacrimile și să fim aici, prezenți, acum – pentru omul, campionul și liderul Cristina Neagu, care a fost mereu prezentă pentru echipă, pentru fani și pentru țară! Îi urăm Cristinei să reziste, să continue să fie puternică pentru că noi toți suntem alături de ea!”.

„Cristina Neagu, întreaga echipă a Clubului Sportiv Municipal București este alături de tine! Toți românii sunt alături de tine! Știm că ești o luptătoare și că pentru tine nu există cuvântul <obstacol> în vocabular!”, au scris și cei de la CSM, care vor ataca restul sezonului de Champions League fără cea mai bună jucătoare din lume.

Foto: EHF EURO © Jozo Cabraja / kolektiff

Articol în curs de actualizare

Happening now