Bianca Ghelber: „Azi a fost Stade de France, mâine e Disneyland. Sunt și mamă, nu doar sportivă”

Ciprian Rus 6 august 2024
Fast
Împarte cu alții acest articol

Bianca Ghelber a terminat pe locul 9 finala probei de aruncarea ciocanului de pe Stade de France, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Bianca Ghelber a ratat prima aruncare, a aruncat 72,24 metri din a doua încercare și a terminat cu o ultimă aruncare de 72,36, într-o întrecere în care cinci competitoare au aruncat peste 74 de metri, iar patru dintre ele au reușit cea mai bună aruncare a sezonului (SB). Deși și-a îmbunătățit aruncarea față de calificări, Bianca a rămas sub linia care permitea primelor opt aruncătoare să continue cu încă trei încercări.

Bianca Ghelber a apărut senină la zona mixtă: „Nu sunt supărată. Sunt mulțumită de tot ce mi s-a întâmplat până acum. Eu cred că lucrurile se întâmplă și când trebuie, nu când ne dorim noi. Regret, așa, oarecum, că aș fi putut lua medalii cu un rezultat foarte mic. Dar așa e în sport, așa e când cazi, te mai ridici”. Întrebată dacă va încerca și la Los Angeles, Bianca nu a spus nu: „Nu zic niciodată, niciodată. Poate ne vedem la Los Angeles”.

Susținută din tribune de fiica sa, Bianca Ghelber schimbă Stade de France pe Disneyland. „Am terminat concursul, dar mai am treabă la Paris. Mâine merg la Disneyland. Sunt și mamă, nu doar sportivă”, a punctat Bianca.

Povestea ei este aici.

Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Top Stories