„Credem în titlu, cum am crezut și în acest meci. Credem până la sfârșit.” Primele declarații după CSM București-SCM Râmnicu Vâlcea

Lead.ro 13 martie 2019

La finalul derbyului campionatului intern, CSM București a rămas cu o victorie insuficientă pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru titlu, dar cu mulțumirea că a arătat un joc mai bun ca în ultima perioadă, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut în ultima secundă, dar a sărbătorit la final. Mai jos, primele declarații date de jucătoare și antrenori, în direct la TVR:

CSM București:

Iulia Curea: „E o victorie, dar nu o victorie cum ne-am fi dorit-o, nu am câștigat la diferența la care am vrut, îmi pare rău că n-am reușit. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, un sportiv pentru meciurile astea trăiește. E greu ca Vâlcea să se mai încurce, dar cât timp există o șansă, trebuie să sperăm.”

Oana Manea: „Am pierdut pe mâna noastră și îmi pare rau că nu am câștigat la cât trebuia, dar mă bucur că nu am cedat și am arătat o altă față în seara asta. Cunosc atmosfera, am jucat aici 13 ani. Tot ce am auzit și s-a vehiculat zilele astea ne-a motivat, dar așa a fost să fie.”

Dragan Djukic: „Ce concluzie să am, am condus la șase goluri și le-am dat șansa să se întoarcă. A fost greu, din păcate n-am reușit să câștigăm la trei goluri. Dar am învins, asta spune ceva despre caracterul nostru. Felicit Vâlcea, dar și echipa mea. Andrea Lekic a jucat deși nu era pregătită, am dat totul. Acum nu mai e în mâna noastră. Vâlcea a jucat un sezon perfect, fără nicio înfrângere până acum. Dar mai sunt meciuri de jucat.”

SCM Râmnicu Vâlcea:

Cristina Florica: „E o înfrângere, dar e ca o victorie pentru noi. Mai avem mult până la sfârșitul campionatului, trebuie să câștigăm toate meciurile ca să putem să spunem că suntem campioane. Fiecare meci l-am tratat ca pe o finală și o să le tratăm la fel de serios și pe celelalte. Credem în titlu, cum am crezut și în acest meci. Credem până la sfârșit.”

Raluca Băcăoanu: „Sunt foarte fericită că nu am cedat și am luptat până la capăt, chiar dacă au prins avans. Am arătat că vrem să câștigăm sau să scoatem un rezultat pozitiv. Mă bucur că CSM a jucat atât de bine cu noi, pentru că ne plac aceste meciuri, așa ne putem arăta valoarea. E o înfrângere dulce, dar și puțin dureroasă, pentru că parcă puteai.”

Florentin Pera: „Sunt fericit că am reușit să ne menținem pe locul 1. Până la urma e munca echipei că am reușit să câștigăm la o diferență de trei goluri în tur la București și azi să aven trei opțiuni. Păcat că am luat gol în ultima secundă, probabil eram de azi campioni. Până la urmă am jucat cu o forță în handbalul feminin european, o parte din jucatoare au fost menajate în meciruile de Liga Campionilor pentru acest meci. Nu e ușor să joci cu o asemenea presiune, dar am arătat că chiar dacă nu avem jucătoare individuale la același nivel, am fost o echipă, am luptat. A fost o sală de nota 20, cred că a fost cea mai frumoasă sală din România din ultimii ani, a fost o atmosferă de vis, am revenit de la cinci goluri și cu sprijinul lor. A fost nemeritat acel gol din ultima secundă, dar ăsta e sportul. Suntem la mâna noastră, trebuie să ne câștigăm meciurile, acum depinde numai de noi.”

 

© FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.