În ziua a XIII-a. Primul sub linie. Andrei Gag nu prinde finala la aruncarea greutății

Ancuța Iosif 18 august 2016

UPDATE 17:00

Andrei Gag nu s-a clasat în primii 12 aruncători care își vor juca șansa în finala de diseară. Deși la a treia încercare a aruncat greutatea la aceeași distanță, 20,40 metri, cu jamaicanul O’Dayne Richards, ultimul care a prins finala, Gag a rămas primul sub linie. Departajarea s-a făcut la primele două încercări: Gag aruncase sub 19 metri la prima, iar pe a doua a ratat-o, călcând în afara cercului, în timp ce adversarul său a aruncat 19.48 metri.

 

Articolul inițial:

Programul olimpicilor români la Rio a fost scurtat repede ieri, după ce luptătoarea Alina Vuc a pierdut lupta din optimi în fața proiecțiilor repetate ale indiencei Vinesh, scor 0-10. Tot ieri, atletele Claudia Bobocea și Florina Pierdevară au ratat calificarea în semifinale, după ce au terminat cursa de 800 metri pe locurile șase, respectiv șapte.

Un singur român concurează azi:

  • Astăzi îl urmărim și-i ținem pumnii lui Andrei Gag, singurul sportiv român care evoluează joi la Rio. Atletul intră la 15:55 în grupa A, și dacă va câștiga îl vom vedea în finala din noaptea asta, la 2:30 a.m. Andrei Gag a stabilit, la Campionatele Naționale de seniori de la Cluj Napoca din 2016, un nou record național la aruncarea greutății, prin cei 21,06 metri. PS: Ultimul record îi aparținea tot lui, cu 20,96 metri.

Best of the rest:

  • Încep semifinalele feminine de handbal, unde Olanda întâlnește Franța de la 21.30, iar Norvegia joacă cu Rusia lui Trefilov, de la 2:30 a.m.
  • Debutul probei de triatlon la masculin, cu înot în mare, ciclism și alergat.
  • Tot astăzi începe și proba de pentatlon modern

  • Finala masculină de volei pe plajă, între gazde și italieni.
  • Usain Bolt vânează a treia medalie la proba de 200 metri.

One step at a time #Rio2016

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

  • Este și ultima zi a decatlonului, iar americanul Ashton Eaton e favorit pentru a doua medalie de aur, după ce a câștigat proba și în urmă cu patru ani, la Londra.
  • Finala de hochei, între Belgia și Argentina. Finala mică între Germania și Olanda.

Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.