„Jurnal de Rio” cu Andreea Chițu. „Vreau să profit de timpul liber de la Rio nu pentru turism, ci ca să-i urmăresc și să-i susțin pe sportivii noștri”

Ciprian Rus 4 august 2016

După câteva ore de odihnă și de acomodare cu noul loc de cantonament și cu noul fus orar, judoka Andreea Chițu, ghidul Lead.ro la Rio 2016, a profitat de programul liber și a făcut un tur al satului olimpic. Ne-a promis poze de acolo și, la scurt timp, zâmbetul contagios al Andreei strălucea într-un fundal colorat de cercurile olimpice, cu palmieri și zgârie-nori în depărtare.

IMG-20160803-WA0003

“Am fost ieri să mă plimb prin satul olimpic, să mă încarc un pic cu atmosfera locului. Mi-a plăcut mult, e super satul olimpic! Încerc să mă bucur de tot ce trăiesc aici. Nimic nu se compară cu ce era la Londra, e altceva! E totul altfel și, de fapt, chiar și eu sunt altfel acum, la a doua participare la Jocurile Olimpice”, ne-a povestit Andreea.

IMG-20160803-WA0002

“Dar unde sunt pozele clasice, cu plajele Copacabanei și cu statuia lui Iisus?”, am întrebat-o, în glumă, pe Andreea. “Nu ai vrut să vezi orașul mai întâi și mai întâi?”. “Înainte de concurs nu voi merge să vizitez nimic prin Rio, nu-mi arde de așa ceva, după concurs nu știu sigur”, mi-a explicat judoka noastră, care intră în concurs pe 7 august, de la ora locală 10.00 (16.00 după ora României).

“Am mai fost la Rio, am vizitat obiectivele turistice principale, acum ce-mi doresc cel mai mult e să merg la celelalte sporturi, să-i urmăresc și să-i susțin pe sportivii noștri de la scrimă, de la gimnastică, de la lupte, cât de mult pot. Și la sporturile de echipă mi-ar plăcea să ajung…”, ne-a mai povestit Andreea.

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.