Manchester City și Pep Guardiola vin la București, să se măsoare cu Steaua! Astra dă din nou peste West Ham în Europa League

Ciprian Rus 5 august 2016

“De-acum, putem să cădem cu Manchester City în turul următor”, spunea, prins de euforia victoriei cu 2-0 împotriva Spartei Praga, fundașul Gabi Tamaș, unul dintre cei mai buni steliști din returul de la București pentru “play-off”-ul Champions League. Gabi Tamaș a primit fix ce și-a dorit! Sorții au decis ca Manchester City să fie adversara Stelei în cursa pentru grupele Ligii Campionilor.

Pentru ca lucrurile să fie încă mai complicate, Steaua va juca acasă primul meci, pe 16 sau 17 august, urmând ca returul de la Manchester să fie programat pe 23 sau 24 ale lunii. Cu șanse slabe să treacă mai departe, Steaua va încerca să scoată maximum din acest duel, care are o rețetă financiară extraordinară. Expunerea Stelei l-ar putea ajuta pe finanțatorul Gigi Becali să scoată un preț cât mai bun din vânzarea vedetei Nicușor Stanciu, de care ar fi interesată chiar o rivală a lui City, Chelsea Londra. Cotat deja la 8 milioane de euro, Stanciu și-ar putea dubla cota prin evoluții convingătoare împotriva elevilor lui Pep Guardiola.

Antrenorul catalan, care va bifa primul său meci oficial la City chiar împotriva Stelei, va fi atracția principală a manșei tur de la București, partidă în care publicul român va mai putea vedea la lucru super-vedete precum Aguero, De Bruyne, Nolito, Hart sau Sane.

Revedere cu West Ham

În “play-off”-ul Europa League, Astra Giurgiu va întâlni tot o trupă din Premier League, pe West Ham, echipă pe care o elimina din aceeași competiție fix acum un an, după un 2-2 în Anglia și un 2-1 la Giurgiu. Meciurile vor avea loc pe 18 (acasă) și 25 august (în deplasare).

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.