Portarul Giedrius Arlauskis câștigă un nou titlu, își anunță plecarea de la campioana CFR Cluj. Primele declarații din vestiarul clujenilor

Lead.ro 3 august 2020

„Mă bucur pentru gladiatorii mei. Prin tot ce am trecut noi, doar cu asemenea caractere puteam să ajungem la finalul acesta fericit. Și ne bucurăm foarte mult. Vreau să le mulțumesc băieților, pentru că au fost momente când ne gândeam dacă să renunțăm sau să mergem înainte“, a spus portarul lituanian, la câteva minute după ce el și coechipierii de la Cluj au sărbătorit victoria (3-1) de la Craiova, în ceea ce a fost finala campionatului românesc.

Întrebat în glumă dacă îl va lua și pe Dan Petrescu cu el, Arlauskis a oftat și a spus că trei ani împreună sunt de ajuns – confirmând încă o dată ciocnirile pe care le-a avut cu antrenorul său: 

„Suntem doi nebuni, așa se întâmplă când doi nebuni care știu ce vor de la viață se întâlnesc. Am reușit multe împreună, dar ne-am și certat adesea… După trei ani împreună, a venit momentul să ne despărțim. Sper ca el să meargă mai departe la CFR Cluj și să ducă echipa în Europa. Ar merita.

Pentru mine, e greu să plec de la un club ca CFR, un club cu oameni deosebiți. Marian Copilu e omul meu, conducătorul meu, președintele meu, cel care m-a adus în România și care m-a ajutat cel mai mult. Iar eu și familia mea ne simțim foarte bine în România, Clujul e a doua noastră casă. Sunt fericit că plec cu zâmbetul pe buze, deși inima plânge”, a spus lituanianul pentru Telekom Sport și Digi Sport.

Alexandru Chipciu, transferat în iarnă de CFR Cluj, a spus și el că a avut mari emoții pe teren:

„Când am dat al treilea gol, cred că am și plâns pe teren. Pentru că a fost un titl câștigat greu. Când am ajuns la CFR,  credeam că va fi cel mai lejer titlu, având în vedere diferența mare de puncte. Dar a venit pandemia și apoi a fost cel mai dificil. Am jucat șapte meciuri în trei zile, ceea ce a fost infernal – la meciul cu FCSB abia mai stăteam în ghete!

E ciudat (să sărbătorim) fără suporteri. Măcar dacă erau fanii adverși la meci… Să sperăm că în viitor va fi mai bine. Acum nu pot spune decât că CFR a fost cea mai bună echipă. Poate ați văzut și voi că până am dat golul trei eram doar noi pe teren. S-a văzut că aveam altă putere. Suntem jucători experimentați, cu multe meciuri în cupele europene, și era normal să fim cei mai buni”, a declarat Chipciu pentru Telekom Sport și Digi Sport.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.