Simona Halep după prima victorie la Turneul Campioanelor: „Am jucat tenisul care trebuia”

Treizecizero.ro 23 octombrie 2016

Simona Halep a pornit încă o dată excelent Turneul Campioanelor, câștigându-și pentru al treilea an consecutiv meciul de debut într-o manieră clară. Simona a învins-o pe Madison Keys cu 6-2, 6-4, a patra ei victorie din acest an contra lui Madison. Simona va juca meciul al doilea marți, cu Angelique Kerber.

Simona a dominat clar primul set, în care a legat o serie de cinci game-uri la rând. Apoi a salvat mingi de break în startul decisivului și a continuat să returneze bine și s-o oblige pe Keys să lovească mingi incomode; consiliată și de Cahill la 1-2, Simo a făcut hold, apoi break, consolidând iar la zero: 4-2.

În discuția cu Treizecizero.r0 de după victoria cu Madison Keys, Simona spune că filosofia ei actuală nu mai pune atât de multă greutate pe recompensa imediată, pe rezultatul clipei. Asta o ajută, spune ea.

Mai jos, câteva idei din discuție:

“M-am simțit foarte bine pe teren. A ajutat faptul că o cunoșteam bine, că am mai câștigat de câteva ori anul acesta, am avut un avantaj. Dar cred că am jucat un tenis bun. Cred că am jucat exact ce trebuia să joc împotriva ei. Am fost concentrată, totul a mers cum îmi doream, așa că-s mulțumită cu felul în care am jucat și că am câștigat primul meci”.

“Exceptând începutul de set, am fost calmă, pentru că știam că ea poate să producă lovituri incredibile, dar în același timp să facă greșeli ușoare, pentru că așa e jocul ei, atacă orice minge. Cred că am fost pozitivă. Serviciul m-a ajutat mult, chiar dacă nu l-am lovit atât de puternic.”

“Încep bine pentru că îmi place la Singapore, mă simt bine, terenul mi se potrivește, am avut și o șansă că am jucat cu Madison primul tur și am mai jucat de multe ori contra ei anul acesta, știam ce trebuie să joc exact și am făcut-o din nou. Am fost cu încredere. Vreau doar să dau tot ce pot la fiecare meci și să văd ce pot să fac. Nu trebuie să mă gândesc nici ce am făcut anul trecut, nici acum doi ani.”

Citește continuarea pe Treizecizero.ro.

 

Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.