Zi bună pentru tenisul de masă: patru victorii din patru, cu Daniela Dodean Monteiro, Eliza Samara, Adrian Crișan și Ovidiu Ionescu trecuți toți în turul doi

Ciprian Rus 6 august 2016

UPDATE 3.25

Elizabeta Samara s-a calificat în turul III, după ce-a trecut cu 4-0 de brazilianca Lin Gui, în timp ce Adrian Crişan şi Ovidiu Ionescu au trecut și ei victorioși de primul tur al competiției de tenis de masă. Adrian l-a învins cu 4-1 pe indianul Kamal Achanta, iar Ovidiu a trecut cu același scor de iranianul Nima Alamian.

Adrian îl întâlnește acum pe francezul Lebesson (ora României 16.oo), iar Ovidiu joacă contra austriacului Gardos, de la ora 20.30. Daniela și Elzabeta intră în concurs la noapte, contra chinezoaicei Ding și japonezei Fukuhara.

 

Articolul inițial

Daniela Dodean Monteiro a avut parte de o adversară tânără și neexperimentată, indianca Mouma Das, în turul 1 al turneului feminin de tenis de masă de la Rio. Sportiva noastră a câștigat cu 4-0 (11-2, 11-7, 11-7, 11-3), în numai 19 minute, în condițiile în care, la punctul victoriei, mai avea șapte mingi de meci disponibile.

Daniela a jucat agresiv și variat, a servit impecabil și a făcut câteva faze de mare efect, aplaudate de publicul din Pavilionul 3 de la Riocentro.

Pentru Daniela Dodean Monteiro, campioană europeană la dublu în 2009 și campioană națională en-titre, meciul a fost doar o încălzire pentru o întâlnire cu adevărat complicată, împotriva polonezei de origine chineză Li Qian, programată duminică, de la ora România 3:15.

În competiția de tenis de masă, urmează la rând Adrian Crișan, împotriva indianului Sharath Kamal Achanta (sâmbătă, de la 1:00). Eliza Samara și Ovidiu Ionescu intră în competiție din turul al doilea. Eliza va juca la ora 2:30 împotriva câștigătoarei partidei dintre Galia Dvorak, Spania și Gui Lin, Brazilia, iar Ovidiu Ionescu îl va întâlni, de la ora 1:45, pe cîștigătorul partidei dintre iranianul Alamian și americanul Kanak.

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.