LEAD
Tenis

Nu și de data asta! Simona Halep o învinge prima dată în circuit pe Konta, e în semifinale la Cincinnati și continuă cursa pentru locul 1

În a patra lor întâlnire de anul acesta, Simona Halep a învins-o a doua oară pe Johanna Konta și pentru prima dată în circuitul WTA. A fost 6-4, 7-6 pentru Simona, care a mai plătit din polițele de după meciurile de la Miami și Wimbledon, pierdute dramatic.

Și în ce manieră a venit revanșa! Simona a avut două mingi de meci la 5-3 în setul doi, când părea că se îndreaptă spre o victorie fără complicații, apoi alte trei mingi de meci consecutive la 6-5, înainte de a stopa micul moment de criză și de a câștiga în tiebreak (7-1).

„Mi-am zis că sunt în aceeași situație ca acum câteva săptămâni și mi-am zis că trebuie să fiu agresivă de data asta”, a spus Simona, la câteva minute după meci.

Simona se califică astfel în semifinale, unde o va întâlni pe Sloane Stephens, o jucătoare într-o formă extraordinară în ultimele săptămâni. Sloane a jucat două meciuri azi, eliminându-le pe Makarova și pe Goerges. Cele două s-au mai întâlnit recent la Washington, când Simona s-a impus în primul tur. Meciul va începe sâmbătă seara, nu înainte de ora 23:00, ora României.

Cealaltă semifinală de la Cincy este de cinci stele: Pliskova vs Muguruza. Ca să treacă pe locul 1 în această săptămână, Simona are nevoie, în urma rezultatelor de azi, să câștige turneul de la Cincinnati.

N-a fost singura victorie românească a zilei la Cincy: Monica Niculescu și Su-Wei Hsieh au trecut de Mirza/Peng, 6-4, 7-6 și s-au calificat în finala turneului de dublu. Le vor întâlni pe Hingis/Chan.

*

“Ideea este – spunea Simona într-una dintre conferințele de la Wimbledon – că în niciunul dintre meciurile precedente cu ea nu am simțit că nu aș avea jocul să o bat. Știu că pot să o înving”. Într-adevăr, Simona a ajuns mereu în poziția de a câștiga în toate cele patru întâlniri precedente cu Konta; a și învins-o pe zgură, în Fed Cup. Dar, cumva, în circuit a scăpat-o din mână mereu, de fiecare dată în circumstanțe aproape excepționale. La Wuhan, în 2015, a avut 5-1 în decisiv. La Miami, anul acesta, a avut set și 5-3 și a fost la două puncte de meci. Iar la Wimbledon, după ce, de asemenea, a luat primul set, a ajuns iar la două puncte de meci. Așa s-au creat condiții solide pentru un eventual complex Konta, tot așa s-au pus bazele unei rivalități zdravene.

Meciurile cu Konta i-au marcat cumva sezonul Simonei. La Miami, căderea ei nervoasă a făcut turul globului și a ridicat întrebări în ce privește abilitatea ei de a face față momentelor de presiune maximă. La Wimbledon, aceeași Konta i-a oprit visul de a deveni numărul 1. Era limpede ce încărcătură aparte avea meciul de azi. Pentru Simona, era un must-win. O nouă înfrângere ar fi fost foarte dificil de digerat. Nu imposibil, dar ar fi îngreunat și mai mult bagajul emoțional al Simonei, după o vară în care a muncit mult și a trecut prin multe momente consumatoare. Însă azi, deși a trecut periculos de aproape de o repetare a filmului pe care l-am văzut în precedentele întâlniri, Simona a scris alt final.

Farmecul tenisului e că fiecare meci e o nouă șansă. O cu totul altă poveste. Deși un matchup are caracteristici care se gravează tot mai adânc pe măsură ce se adună meciuri între doi oponenți, orice nouă întâlnire se ia de la zero, în alte condiții, altă formă, altă temperatură, alte mingi, alt context, altă stare psihică.

Și cu toate că în precedentele două tururi a avut starturi false înainte de câștiga la pas, Simona a venit să joace azi. A venit să câștige și a câștigat pentru că, pentru prima dată în întâlnirile lor pe hard, a fost mai tare pe poziții în momentele cheie decât Konta. S-a ținut mai bine și după momentul de criză autentică petrecut în setul doi, când de la 5-2 s-a făcut 5-5, iar panica părea să se instaleze. S-a ținut mai bine și după cele trei mingi de meci salvate de Konta la 6-5. Pentru a treia oară anul acesta, Halep se vedea trasă într-un tiebreak în setul doi, după ce victoria fusese atât de aproape. De data asta, ea a fost mai tare mental.

Până să se ajungă acolo, Simona a fost și mai tare tactic. Konta a venit gata să atace încă de la prima minge, iar în condițiile în care serviciul întâi al Simonei a fost în bună măsură absent, primul break, făcut de Johanna, s-a simțit drept normal. Meritul Simonei e că a făcut rebreak rapid, apoi a început să-și ridice nivelul la retur până la cote stelare, neutralizând arma britanicei, serviciul. Pe o suprafață pe care se simte ca peștele în apă, Simona a luat linia la ochi pentru holdul de 3-2 și a făcut câteva retururi fantastice pentru un al doilea break consecutiv. Fără primul serviciu, ea s-a scos cumva din închisoare pe serviciul următor, salvând trei mingi de break consecutive și urcând la 5-2. Până la urmă, lipsa primului a ajuns-o din urmă când a servit pentru set, pierzându-și serva, dar intervenția lui Darren în on court coachingul de la 5-4 i-a reamintit că, de fapt, “a fost un foarte bun set de tenis până acum. Atacă-i serviciul doi, concentrează-te pe lucrurile pozitive, nu negative și dă-ți credit când faci ceva bine“. Nu știm dacă și-a dat credit Simona, dar folosindu-și apărarea și deplasarea excepționale, ea și-a luat break-ul și setul imediat după aceea.

Cu mingi adânci, grele și înalte, lovite adesea din poziții dificile, defensive, Simona a împins-o pe Konta în spate și a putut neutraliza, apoi prelua controlul punctelor, pe măsură ce schimbul se lungea. Prima parte a setului doi a arătat o Johanna intrată în criză de idei, dezechilibrată de retururile Simonei, nesigură ce să mai încerce și nemișcată la câteva puncte la care Simona și-a ales ținta în voie. Împinsă mereu să greșească în momentele când avea ascendentul, pe britanică a ajuns-o din urmă și factura șanselor ratate în primul set, în care cifra importantă a fost raportul mingilor de break. Konta a luat doar 2 din 10 – e important de precizat și că ele au fost risipite în toate serviciile româncei – iar inabilitatea ei de a face break în momentele cheie a continuat și în setul doi. Simona a dansat în drumul ei spre 4-1, apoi a ajuns în siguranță la 5-3, 40-15.

Aici a început al doilea meci al serii, diferit de primul. N-ai cum să nu înțelegi de ce Simona a avut dificultăți în primă fază ca să închidă meciul, judecând după ce s-a întâmplat în precedentele meciuri; serviciul întâi iar a abandonat-o, iar Simo a devenit un pic ezitantă, exact cât să îi permită lui Konta să facă break. Credit și britanicei care, la 5-3 și egalitate, a făcut unul dintre punctele turneului. Frustrată de situație, românca risca să alunece rapid pe o pantă asemănătoare cu cea de la Miami. La 5-5, a fost, probabil, pericolul maxim: un lung de linie grozav a fost de puțin afară, iar când a ajuns la timp o minge din zona fileului, Halep a trimis-o în plasă. Două puncte frustrante, care, cuplate cu tensiunea crescândă a meciului, riscau să-i agraveze situația. Senzația de deja-vu era tot mai puternică. Dar regruparea a venit aproape imediat, un alt reminder necesar despre cât de re-pe-de se schimbă lucrurile în tenis: întâi un voleu fin la fileu executat de Simona, apoi Konta a returnat superagresiv și Simona abia a avut timp să blocheze mingea, care s-a scurs peste fileu. Finalmente, un as, și Simona își ținea serviciul pentru 6-5. Un game care a contat, de fapt, mai mult decât părea.

Au urmat acele noi trei șanse de meci, la care Konta a servit excelent, iar Simona nu și-a făcut nicio favoare la retur. După un game de opt minute, Konta ținea cumva serviciul. Dar momentul de criză fusese depășit mai devreme. Simona a îndepărtat cu un zâmbet noua șansă ratată și a intrat pozitivă în tiebreak. Pe care, ajutată de deplasare, de apărare și de erorile Johannei, l-a dus la capăt ireproșabil.

A încheiat meciul cu un winner, ceea ce are o importanță simbolică, dar mai important e sentimentul ei de ușurare de după meci.

E o victorie care răspunde la multe dubii exprimate prematur în ce-o privește pe Simona. E o victorie care aduce multă energie pozitivă într-un moment-cheie al sezonului, și care șterge cu buretele toată nesiguranța și toate umbrele provocate de accidentul cu Svitolina, despre care putem acum spune cu încredere că a fost fix asta, un accident. Învingându-și nemesisul, Simona se califică în a doua semifinală consecutivă în tot atâtea săptămâni – a șasea a anului – și continuă lupta pentru primul loc cu Karolina Pliskova. Cehoaica a câștigat azi două meciuri într-o zi, cu Giorgi și cu Wozniacki, și jocul ei arată iar bine. Asta, plus head-to-head-ul avantajos, o face favorită în semifinala cu Muguruza.

Ca s-o depășească, Simona are nevoie să câștige trofeul aici. Dacă se va ajunge acolo, măcar avem garanția că Simona își va juca iar șansa la locul 1 în circumstanțe spectaculoase, adică o finală de turneu.

Până acolo, urmează un meci mai greu decât pare cu Sloane Stephens. Nu trebuie să se lase nimeni păcălit de clasament sau de rezultatul ultimei întâlniri dintre Simona și Sloane; acela a fost abia al doilea ei meci în circuit după revenirea post-accidentare. De atunci, Sloane a legat și ea două semifinale consecutive la Toronto și Cincy, iar lista ei de victorii e impresionantă. Kvitova, de două ori, Safarova, de două ori, Kerber, iar azi, două victorii cu Makarova și Goerges. Ea revine astfel foarte rapid în Top 100 și va fi o adversară de nedorit în primele tururi la US Open.

Cincinnati se dovedește un alt turneu excelent la fete. Sunt multe jucătoare care joacă excelent la acest moment, sunt multe care impresionează prin constanță, se formează sau consolidează rivalități, meciurile de mare calitate sunt tot mai numeroase, iar lupta pentru locul 1 și poziționările din Race sunt un deliciu. În toată această agitație, Simona Halep e mereu acolo, mereu în față. Momentul ei se apropie. Azi a mai făcut un pas important.

Comentează articolul
Cupa Mondială

Echipa de vis a Belgiei ne arată de ce e printre favorite la Cupa Mondială

Foto: Nina Zotina / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures
18 iunie 2018
Danny Coposescu

De cel puțin patru ani, toată lumea știe pe cine să aleagă când vine vorba de categoria „dark horse‟ la un turneu internațional. Asta sună a oximoron, dar generația de aur a Belgiei e oricum mult prea talentată ca să fie o campioană mondială neașteptată. Și totuși, așa cum îți poate spune și Didier Deschamps, […]

Citeşte articolul
Cupa Mondială

Suedia revine la Cupa Mondială cu un succes împotriva Coreei de Sud. Și mulțumește pentru asta sistemului VAR

Foto: Alexander Vilf / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures
18 iunie 2018
Danny Coposescu

După 12 ani de urmărit turnee finale din fața televizorului, e de înțeles că suedezii vor să trăiască din plin experiența asta. Nerăbdarea entuziasmată l-a copleșit pe asistentul Lars  Jacobsson: „Am făcut o călătorie lungă cu mașina până în munți, unde am găsit o casă numai bună pentru a observa antrenamentul echipei sud-coreene.‟ Însă curiozitatea […]

Citeşte articolul
CUPA MONDIALA

Cupa Mondială Recap: Ce a fost și ce-o să vină. Au început echipele mari să se plictisească să câștige?

Evgenya Novozhenina / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures
18 iunie 2018
Codruț Baciu

Nici n-am văzut-o venind! Despre ziua de ieri e vorba. Meciurile din grupele E și F ne-au amintit încă o dată că fotbalul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Practic, singura constantă rămasă este absența României de la Campionatele Mondiale. Germania – Mexic: 0-1 ”Gemany totally deserved the defeat”, a spus Jose Mourinho după […]

Citeşte articolul
Cupa Mondială

Ziua surprizelor la Cupa Mondială: scânteia Braziliei se stinge repede contra Elveției. Hărnicia mai adună un punct

Evgenya Novozhenina / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures
17 iunie 2018
Danny Coposescu

Porecla „îmblânzitorul de șerpi‟ îți spune tot ce trebuie să știi despre imaginea mistică pe care o are selecționerul Tite la el acasă. Aproape un deceniu de presiune populară a dat roade acum doi ani, iar de atunci Brazilia e pe o pantă ascendentă, la capătul căreia mulți văd finala de luna viitoare. „Câteodată, e […]

Citeşte articolul
 • Laur0707

  Superb meci, tare, intens!

  • ralu_dani

   Spune-mi tu reusesti sa intri pe treizeci ? Eu nu am reusit in seara asta deloc.

   • Sorin

    Nici eu nu reusesc. Cred ca de-aia au postat articolul pe lead.ro .

    • ralu_dani

     aaa…..greu a fost meciul asta fara forum…….nu mai am unghii ::)))

     • Anca (tot ea)

      eu par

     • Sorin

      Daca pana si eu ma enervasem, nici nu vreau sa ma gandesc la halepenos.

     • Zoolook

      Eu mereu inchid browserul cu tab-uri deschise, unul fiind cel mai recent articol 30-0, asa mergea, se putea comenta la acel articol, si cineva tot acolo a postat ca noul articol e aici… Poate ajuta sugestia asta cu ultimul articol la alt meci 😉

     • Moni

      La fel si eu 😉

   • Laur0707

    Intrați pe contul vostru de disqus si de acolo intrați pe butonul view discussion.

    • ralu_dani

     Merci, am reusit acum !

  • Cami

   I-a fācut Simona o demonstratie de tenis luí Wim 🙂

 • refresh

  Simona is leading on lead.:)

 • Sorin

  Meci de infarct. 10 mingi de meci! Pfaa!

  • ralu_dani

   Nu cred ……a castigat meciul la a 6-a parca

   • Sorin

    Da dar a avut 10 mingi.:) A avut zece sanse. Ma si gandeam, bai, doar nu te joci cu sufletele noastre si le irosesti si pe astea cinci.

    • ralu_dani

     Pai in tie break a fost 6-1 ……daca intorcea Konta meciul la scorul ala nu mai aveam ce face cu Simona anul asta

 • Sorin

  Foarte frumos interviul de dupa meci cu McEnroe si Joe-Fernandez. Simona relaxata, usurata si prezice victoria lui Nadal.

  • Cami

   Si-a pus toti bani? 🙂

 • Anca (tot ea)

  Aici erati? Doamne, greu a mai fost, dar ce mai conteaza … Bravo motato!

 • Bravo, Simo! Acum hai cu increderea si cu ce vine ea la pachet!

 • eddiii

  Cel mai important a fost duelul mental. Si-a dorit atat de mult victoria incat nu a lasat garda jos nicio clipa.

  • Laur0707

   Exact. A fost concentrată pe toată durata meciului.

  • Sorin

   Ei, a mai avut scapari, era sa scape setul 2 din mana in 5 minute. Avusese la un moment dat aceeasi atitudine sfidatoare cum a fost in meciul cu Sharapova de la RG 2014. Atunci m-am temut ca da setul si totul se duce pe rapa. Noroc ca a comis-o si Konta pe final si a bagat-o pe a noastra iar in joc. Bine ca s-a terminat cu bine.

 • Anca (tot ea)
  • Lumi

   Scumpa de ea, descatusata, fericita, fermecatoare! :))

   • Davidoff

    Fara numar !!!

    • Lumi

     Countless, indeed! 🙂

 • Alex23

  Madness!

 • Larisa Buduroes

  Aici erati ?

 • Ciprian Nicolae

  Va dau cuvantul ca inainte de TB m-am linistit brusc si am fost sigur ca il va castiga la diferenta mare.

  • Moni

   Eu zic ca a fost cu folos participarea la competitia aceea de supertiebreak. Joaca altfel tiebreakurile de atunci 🙂

 • Ciprian Nicolae

  Din pacate, Jo isi consolideaza reputatia de sore loser.

  • English Chip

   Ce a făcut?

   • Ciprian Nicolae

    A plecat rapid de pe teren fara sa dea cateva autografe.
    Cel mai urat a fost la Wimby, unde e traditia ca ambii jucatori sa iasa impreuna, dar ea, dupa meciul cu Venus, a plecat rapid, singura.

    • Lumi

     Ca din pusca!

 • Cami

  M-am dat de ceasul mortii cā nu puteam intra pe 30-0. Da ce frumos v-ati iscālit toti in verde 🙂

  • Lumi

   Green is the new black! 🙂

 • Ciprian Nicolae

  De slice-ul acela fantastic ce parere aveti?

  • Cami

   E lovitura turneului, pâna acum

 • eddiii

  A fost atat de concentrata. Nu a cedat.
  Asta e cel mai mare castig. S-a vazut ca mai mult decat orice a vrut s-o bata pt toate meciurile pierdute la limita

 • Alex23

  Cand mai scrie careva un cuvant de mentalul Simonei, sa-si aduca aminte de meciul de azi. Noi abia privim meciurile astea iar apoi ne dam balene…

  • Ciprian Nicolae

   Am scris simultan aceeasi idee!!!

  • refresh

   Juca mult mai agresiv când o antrena Wim.:))))))))

   • Sorin B

    Tu cam fluieri in biserica…

    • refresh

     Eu când vreau să fluier, fluier!:))

   • epsilon

    Enough is enough:)))

   • Cami

    Vezi ce-a pātit, azi, Konta dacā a jucat dupā Wim? 🙂

  • amazingcuteboy 1984

   jajajaa

  • Iuli@

   zic să se aplice și celor care zic de joc 🙂

  • Cami

   Tu veti lua premiul pentru fraza zilei:-)

 • Vlad Rometi
  • Laur0707

   Săracul. Era transpirat tot 🙂

   La ultimul OCC nici nu prea a zis multe 🙂

   • Lumi

    Pai stie ca stam cu ochii pe el, gata sa zicem : sa vina Wim!
    Crezi ca vrea sa-si piarda gob-ul? :)))

   • sayuri

    Ce să mai spună? Era leșinat! ?

   • Vlad Rometi

    Nici nu stiu ce naiba e de zis, treci in teren si bate-o, joci mai bine, uita mingile ratate, caci tactic juca foarte bine

  • sayuri

   Săracul :)) trăiește la intensitate maximă meciurile :))

 • Ciprian Nicolae

  Ceea ce mi se pare exceptional, este ca a ratat 5 mingi de meci (in serii consecutive de 2, respectiv 3), dar a revenit, nu s-a blocat. La OCC a stat calma, a vorbit cu Darren, niciun semn de breakdown. Se vede ca noua mentalitate inlocuieste „vechea mentalitate”.

 • florin78

  Am impresia ca ma trimite Rafa la somn imediat.

  • Alex23

   L-a jinxuit asta mica 😉 Eu in locul tau inchideam imediat.

   • florin78

    am vazut.

    • hawkeye

     Cred ca a fost mai mult dorinta decat predictie… 😉

  • Laur0707

   L-a dat Simona câștigător azi.

   Steve Tignoara asta mică :))

 • Anca (tot ea)

  Rusine sa imi fie ca m-am numarat printre cei ce nu ii dadeau multe sanse azi! Bravo, fata nici glas nu mai am !

  • Cami

   Rusine, sā-ti fie 🙂 Pentru meciul cu Sloane, dā-i sanse 200%:-)

   • Anca (tot ea)

    Yes, m’am!

 • Ciprian Nicolae

  Darren stia ce importanta are acest meci, nu l-am vazut niciodata atat de incordat.

 • Alex23

  Nick!

  • florin78

   sa-i dea cupa doamnei Kyrgios, face treaba buna.

 • Vlad Rometi

  Ma da ce e cu Nick? Alearga ca nebunu :))

 • florin78

  hai ca v-am oferit o semifinala frumoasa aici, n-a fost finala de la Toronto dar uite ca munca The Coach da rezultate. Aproape ca ma consider un Mouratoglu. Enjoy! Noapte buna.

  • Laur0707

   It was long due 🙂

 • Ciprian Nicolae

  Simona joaca maine pe la 11.

  • Larisa Buduroes

   Hai 12 as ajung si eu acasa ? macar sa aterizez sa ma uit p flash!

 • Ciprian Nicolae

  Rafa il cheama pe Tio Toni la OCC, dar isi da seama ca in ATP (inca) nu e permis.

 • Anca (tot ea)

  Si bravo Moni .. finala la Cincy, auzi Simo :)?

  • Cami

   Ce bine a fost azi pentru noi. Mónica mi se pare cā a fācut un dublu cu Sania,nu?

   • Anca (tot ea)

    anul trecut la New Haven si au si castigat turneul

    • Cami

     Da, de aia a stiut-o bine Monica, azi pe Sania

 • Vlad Rometi

  Ok, Nick is back, credeam ca s-a apucat de tenis

 • eddiii

  Nick is dirty

 • Alex23

  Meciul asta nu are farmec fara KEE REE OS al lui Lahyani

 • Cami

  Si ce facem, stām aici pe Lead ori se poate intra pe 30-0!?

  • Ciprian Nicolae

   Tot aia e

   • Cami

    Adicā?

    • Ciprian Nicolae

     Ce mi-e aici, ce mi-e dincolo.

     • Cami

      El, aici suntem mai bine, acolo mai vin si trollii:-)

 • eddiii

  Publicul neutru deja e cu Nadal.

 • Ciprian Nicolae

  Sper ca Simona sa fi invatat cum se gestioneaza o astfel de victorie, urmata de un meci cu o adversara, teoretic, mai slaba, pe care a invins-a relativ categoric in meciul anterior.

  • Cami

   Asta-i Simona noastrā, concentratā, dornicā sā invingā, leoaicā

 • Daniela

  Nu am văzut tot meciul, doar din setul 2 de pe la mijloc si eram ataaat de curioasa care erau reactiile pe forum in timpul meciului. Nu cred ca m-am mai bucurat atat de tare ca acum la o victorie de-a Simonei. Si tenisul ei incantator. Returul, jocul de picioare. <3 Chiar nu am crezut inainte de meci ca va reusi, iar asta face victoria cu atat mai dulce. Si-i ataaat de importanta. 🙂

  • epsilon

   Nici eu nu am intrat, dar cu siguranta s-a plans lumea :)))

   • Vlad Rometi

    Chiar nu, a fost ordin de la imparatie( Iuli@) sa nu auda niciun bocet 🙂

    • epsilon

     Mi-e greu sa cred ca la 5-3 5-4, indiferent de set, lumea era sustinatoare, o lauda pe Simona pentru fiecare punct castigat, si avea incredere ca isi revine :)))

     • Vlad Rometi

      Se mai intampla si minuni

     • Alex23

      Unde zici ca s-a intamplat asta?

     • epsilon

      In imaginatia mea, cand nu sunt pe aici

   • Daniela

    Mie nu mi-a mers treizecizero. Bine, nu merge la nimeni, acum. Mi-au si lipsit reactiile de pe forum, dar in acelasi timp parca mi-a fost mai usor sa ma lupt de una singura cu emotiile mele. 🙂 A fost mai bine fara forum :))

    • Cami

     Eu propun ca inainte de mecí sā nu ne mai lase sā intrām pe forum, cā uite asa Simona e mai concentrara la meci:-)

     • Lumi

      Pai usa era inchisa dar noi am intrat pe sub ea; ma rog, cati am incaput! :))

     • Cami

      Au intrat cei mai positivi, bine s-au mai strecurat i unii care nu i-au dat sanse Simonei, dar si-au pus cenusā in cap:-)

    • Davidoff

     Ai vazut ! Forumul in timpul meciurilor face rau, mult rau .
     Si chiar imediat dupa meciuri. fie ca e victorie , fie ca e infrangere.
     Cam la o ora dupa, comentatorii se transforma la loc in fiinte umane.

     • Vlad Rometi

      Comentariul live e un fel de luna plina, ne transformam in varcolaci 🙂

     • Cami

      Vampiri, o lāsām fārā vlagā pe Simona, uneori:-)

     • epsilon

      Si eu simt la fel :)))

   • Laur0707

    Nu s-a plâns nimeni.

    Iulia a făcut ordine și disciplină.

    Plus, cine intra pe site doar sa se plângă probabil nu a făcut efortul sa caute alternative sa între pe disqus 🙂

    • Lumi

     Iuli@ – The Boss! 🙂

 • Sorin

  Ce tupeu de dupa blocuri la Kyrgios… Sa dai twiner gratuit… Si-a pus publicul in cap.

  • eddiii

   Nick e intruchiparea a jucatorului care nu are ce sa caute in sportul asta.

 • eddiii

  Nick nu are respect nici pt el.
  Si ce talent irosit.

 • Ion (elan)

  O dimineață rodnică să aveți!
  Bravo Simo!
  Hai Simo! <3

 • refresh

  SABR by Nick.:)

  • Ciprian Nicolae

   SABN

 • eddiii

  Simona deja a ajuns la maturitatea de a fii Nr.1. Sper si un GS.

 • Alex23

  Au scos artificiile americanii pentru Nick. 6-2. In mare verva Kyrgios.

  • florin78

   mai are un zid pana la primul Masters, Ferrer aproape imposibil de batut de toti cei care sunt in competitie, mai putin Rafa, acolo e vorba de politete.

   • Alex23

    L-a batut pe Thiem? 😮

    • florin78

     am urmarit si acolo, imposibil sa joace cu el de pe fund, juca slice Dominic pe rever ca sa stea in raliu. Stanga dreapta si lovituri ala Kei luate repede, defensiva incredibila, e in primii 10 la US Open la forma pe care o arata.

    • Ella

     nu stia Domi ce se intampla 🙂
     a jucat foarte bine Ferrer .si alearga de zici ca a gasit si el izvorul cu apa vie 🙂

     • Alex23

      Nu vreau sa stiu ce magie neagra a facut Oita de l-a deraiat pe Roger si l-a dus la izvorul cu apa vie pe David… Unele lucruri e mai bine sa nu le aflam niciodata.

  • epsilon

   Artificiile le-a platit chiar Kyrgios :)))

  • eddiii

   Degeaba. Oricum Rafa o sa-l manance.

   • Davidoff

    te uiti pe discovery prea mult

 • Ciprian Nicolae

  Eu cred ca Rafa castiga meciul.

 • Floare

  Bravo Simo!! Ce teama mi-a fost de meciul asta!

  • Alex23

   Ai aflat cine vine la New York anul asta? 🙂

   • Ciprian Nicolae

    Cine?

    • Davidoff

     Mos Craciun

    • Alex23

     Andrew

 • Gelu Iancu

  Frumoasă luptă, de admirat atitudinea pozitivă şi îndârjirea cu care s-a bătut pentru fiecare minge! Dacă îi intra primul serviciu, probabil că meciul se termina mult mai repede. Nu cred că îi lăsa „contesei” mai mult de 4-5 ghemuri.

 • Ale (ehee /zig-zag)

  Ziceti ca a fost meci de meci?

  • epsilon

   Cel mai meci de meci

  • refresh

   Nu a fost meci de meci, a fost meci de tenis.:)

   • Ale (ehee /zig-zag)

    Bravo,sa vina Sloane!

   • Moni

    Pe care o sa il revad azi linistita 🙂

 • refresh

  Mi-am dat seama de ce joacă Nick așa bine. Mama lui e singura care-l disciplinează:
  Mănâncă tot grișulețul!;
  Treci la antrenament puturosule!;
  Să fii acasă înainte de ora zece!…..

  • Vlad Rometi

   Iti dai seama ca dupa tweenerul ala din primul set nu mai are voie 1 saptamana sa se atinga de jocuri video

 • epsilon

  De ce exista un display special pentru viteza serviciului pe teren dar la televizor e aratata doar ocazional? (intrebari de 5 dimineata)

 • Floare

  Un link bun de telefon pentru Rafa – Nick pls ??

  • epsilon

   Nu ai digionline?

   • Floare

    Nope. Sunt plecat peste mari si tari si e putin mai dificil..

 • Ciprian Nicolae

  Ce finala prevedeti?

  • refresh

   La care turneu?:)

   • Ciprian Nicolae

    Aici, la fete

    • refresh

     Ce contează cine pierde in fața Simonei?:)

    • epsilon

     Cred ca e clar ca va fi Simona-Muguruza

  • Floare

   Simo / Sloane vs Mugu / Plisko ?? Dar cel mai frumos ar fi Simo -Plisko, clar!

   • Cami

    Eu as vrea cu Mugu, n-au mai jucat de mult si Simona trebuie sā-i ia pulsul Muguruzei, inainte se USOpen:-)

    • Sorin

     Ce vrajeala. Tu vrei locul 1. :))

     • Cami

      Te-ai prins 🙂 Ca sā o citez pe Simona: ” când merit, v-a vení si locul 1″

    • epsilon

     Hai ca pana in R2 nu se intalnesc la uso :)))

  • Ella

   Rafa Grig 🙂

   • Sorin

    Kyrgios vs who cares.:)

    • Vlad Rometi

     Rose cares

    • Ella

     f bun Nick turneul asta

 • Davidoff

  Nadal e cam nervos , Sa fie oare ca i-a soptit Kyrgios ceva in legatura cu Unchiu’ Toni si Kokkinakis?

  • epsilon

   :))))

 • Anca (tot ea)
  • Vlad Rometi

   Un meci de dublu mixt Rafa/Konta o iei razna pana servesc astia :))

   • Anca (tot ea)

    sau Marioara, pe vremea cand juca si ea si tenis si alte celea

 • Anca (tot ea)
  • Golum

   Bună analiză, Johanna.

 • Alex23

  Foarte slab game facut de Nadal si Kyrgios are meciul in mana.

 • Sorin

  Simona si Darren sunt in tribuna la meciul lui Nadal. Simona e toata un zambet.

  • epsilon

   Darren nu comenta meciul asta?

   • Sorin

    Darren e comentatorul din tribune, impreuna cu Joe Fernandez.

  • Iuli@

   e intre comentatori, Stă fix lângă coțofana aia care-o beștelește de cate ori o prinde. :))

   • Sorin

    De Joe Fernandez zici? Hai ca in seara asta a fost foarte draguta cu Simona la interviul din studio.

    • Iuli@

     da

 • Iuli@

  Deci, ce învățăm noi din această zdruncinantă experiență? Cum ce? Nimic. 😀

  • Laur0707

   Cum așa?

   • Iuli@

    bună iîntrebare :))

  • Anca (tot ea)

   ca o luam si pe aratura cu gratie .. mental coach si pentru treizecisti … nu ar strica uneori

  • refresh

   Ce să învățăm? Știm totul. Era mai bun Wim, juca mai bine cu Ioniță, erau mai bine sfaturile primite de la Stan.:)

   • Laur0707

    Stan e cu Donna.

    • Iuli@

     iar alt film

     • Laur0707

      E aproape ora 4 am, ai milă 🙂

     • refresh

      In filmul ăsta a jucat si Kokkinakis.:)

     • Iuli@

      vai vai, e si cald sau numai târziu? 🙂

     • refresh

      La mine e devreme, șase fără zece dimineața.:)

     • mdionis

      Neah, a facut doar figuratie 😉

 • Anca (tot ea)

  Uite-o ..mititica ce multumita e !! Si noi pe langa!

 • Ella

  Rafa e off de tot meciul asta.
  nu credeam ca Nick va fi all in in meciul 2 al zilei.

 • epsilon
 • Gelu Iancu

  Na, belea… Nadal revine! :))

 • Iuli@

  Ce FH prinsese Rafa!

  • refresh

   All in. )

   • Iuli@

    e buluceală mare în „in”-ul ăsta azi

 • Gelu Iancu

  Pfffoai… se bate singur Rafa!

  • Laur0707

   What??

   Il scoate din sandale Nick.

   • Alex23

    :))))

  • Ella

   nu chiar singur 🙂 ii da Nick o mana ajutor 😉

 • Alex23

  Nick il pune la punct pe Dumusois. Good for the game.

 • refresh

  Dat dreaq’ Nicu ăsta!:)

 • Alex23

  Lasa linistea Nick. Excelenta performanta. Doua meciuri intr-o zi! Nu il credeam capabil.

 • Alex23
 • Laur0707
 • placebo

  Un titlu de afis potrivit cu droburile de sare care au tot cazut saptamana asta pe aici.
  https://uploads.disquscdn.com/images/b3ba06ede02a77d1aee03ac4f4c9c999f88b6a58578df853e9452ed4146ebaab.jpg

  • Iuli@

   ii spusesem eu ieri lui Floare ca daca Simona ar fi personajul nostru colectiv nici nu s-ar mai prezenta la meciuri. Dar ea scoate flăcări pe urechi în timp ce noi stăm să ne măsurăm regulat magnitudinea cu care ne tremură chiloții. Ea e in stratosferă, si noi nu suntem nimic. Fair enough, zic 🙂

   • placebo

    Este o seara/dimineata prea frumoasa si nu vreau sa alunec in negativism, dar a fost sincer foarte dezamagitor sa tot citesc infinite lamentari si consolari saptamana asta. Odata cu Simona trebuie sa ridicam si noi un pic fruntea si nivelul.

    • Iuli@

     Nu cred că o să se întample, cred că noi ne-am atins limitele de destul timp.
     Jocul Simonei nu arăta bine înainte de meciul de azi, discursul ei susținea ce vedeam cu ochii noștri, să recunoaștem că probabilitatea ca sa faca un meci atât de bun azi era destul de mică. In plus, mai jucase bine cu Johanna, si degeaba. Si daca nu esti Ciprian sa stii dinainte ca oricum câștigă, ori ralu-dani ori neo, să știi că oricum pierde, incepi să te macini, stii ca ar putea, dar nu prea, dar de ce acuma Konta, dar totuși Simona e mai bună etc. Și uite așa a ieșit maglavaițul ăsta super tensionat. Si bine că am văzut setul al doilea numai pănâ la 5-2, că nu știu cum i-aș fi rezistat. Și sunt convinsă că data viitoare, când vom avea ocazia, o sa fim tot aici. Cu lamentări, cu vâitâri, cu tot ce trebuie. Până la urmă cred ca de asta ne-am si strâns. Să nu tremurăm singuri. Pe lângă a râde extrem extrem de bine.

     • neo

      Eu stiam ca va castiga azi. Era la mintea cocosului. Toata comunitatea era pleostita, deci era clar ce va urma. A fost scris in stele. Interesant e sa vedem daca isi mentine nivelul de energie fizica si emotionala si cu Sloane…

     • Iuli@

      nu stiu de unde i-am luat frica așa de tare fetei ăsteia, că de fiecare dată Simona a fost peste ea, si numai din cauza ei n-a inchis meciurile. Apropos. Ai aflat câte mingi de meci a ratat azi? 🙂

     • neo

      Citii, da.

     • Cami

      La greseli a fost 34-17, pentru Konta 🙂

     • Larisa Buduroes

      Nu am fi 30-0 daca nu ar fi asa ?

     • Zoe Shakti-rani

      Si de ce sa asteptam doar de la Simona sa fie tare si pozitiva mental?

     • Larisa Buduroes

      Asta nu stiu… eu sunt din oamenii pozitivi de aici :))) trebuie sa intrebam grupa lu Ralu Dani & Co.
      Ziceam asa, ca tot unitar ca suntem prapastiosi

     • Zoe Shakti-rani

      Prapastiosi e prea bland la ce s-a intamplat ieri pe 30-0. Mi-am luat campii..:)) Si cand sa reintru .. ia 30-ul de unde nu-i. :))

     • ralu_dani

      Adevarul este ca eu sunt pesimista de la mama natura, inclusiv in viata reala. Am sa incerc sa ma schimb, nu vreau sa mai impart aceeasi oala cu neo. ::))

    • Ciprian Nicolae

     Sper ca nu m-ai luat si pe mine in calcul 🙂

 • placebo
 • Nu stiu cum facem ca mai mereu vedem jocul diferit. Acum e putin invers, vad ca toata lumea lauda jocul Simonei. De apreciat lupta, puterea mentala de la final. Dar azi n-a fost cel mai stralucit joc al ei, iar Konta a fost departe de jocul de la Wimbledon. Azi a dat numai gherle.

  • ada

   meciul asta o ajuta sa isi construiasca increderea. avea nevoie de o victorie obtinuta in conditiile de aseara (lupta, putere mentala)

  • Iuli@

   a dat, a zis ca n-a avut idee unde-i vine mingea, n-a simtit jocul Simonei deloc

  • epsilon

   Konta clar nu a facut cel mai bun meci al sau, dar nu a dat numai gherle, a avut cateva lovituri de apreciat. Meci ca cel de la Wimby Konta nu va reedita prea curand, serviciul de atunci ramane memorabil

  • Cami

   Si când Simona ia bātaie, de ce nu zicem cā nu e in formā?

   • Poate pentru ca e in forma. La Wimbledon a jucat mai bine decat aici.

 • berenger

  ce s-a întâmplat cu 30-0?

  • neo

   Cred ca l-au inchis proprietarii din superstiție. Doar pana ajunge Simo no. 1 ?

 • Cornel Panceac

  Vreo informatie oficiala despre 30-0? A scos femeia de serviciu stecherul din priza? E down for maintenance? E under attack?

  • hawkeye

   Daca au ales sa puna articolul aici, inseamna ca se cunoaste problema si, cu siguranta se lucreaza la ea.

 • Rose

  1. wow, ce ne-a dat Simona cu vaicarelile in cap! 🙂 Bravo, fata, orice vei face de acum inaintesper s-o faci fara sa te mi gandesti la no.1 ca sa pui presiune! tu lasa-ne pe noi, ca n sutem oricum nemultumiti ca nu ai castigat nspe GS-uri (incepand cu gradinita), nu bati pe toata lumea cu 6-0 6-0 desi ai putea s-o faci tot timpul!

  2. ce-au facut trandafirasii mei, au incurcat ingrasamintele? Dominic, Dominic, ne-a luat-o sarpele de zuluf inainte :(…. Ferru, ce mare luptator cand nimeni nu se mai astepta, a strans din dinti si a pus racheta la treaba fara sa faca o drama ca a picat din top 10!

  3. WT* happened with 30-0?….

  • florin78

   Au ramas 2 mielusei ai mai betegi impotriva lupului cel rau.:)

   • Iuli@

    Sloane ce-i? mileușel ori mare lup? 🙂

    • florin78

     Ma refeream la Ferru si Grigore vs Nick.:)

   • Rose

    merci de jinx 🙂 acum sigur trofeul va fi castigat de unul din trandafirasi 😛

    • florin78

     Tu crezi ca merge jinxuit Nicky, e diliu sora mea, nu are nimic din Zuluf in el. Am crezut ca facem ceva cu Dominic la acest turneu dar ce am vazut azi noapte a fost macel. Dominic nu are deplasarea sa tina piept unui ritm dracesc in care joaca Ferrer acum.

     • Rose

      poveste-mi si mie meciul daca l-ai vazut, te rog. ce a patit asta micu` de nu reuseste a se mai adune? a jucat Ferru brici sau a oscilat Dominic? mi-as fi dorit sa castige Dominic, sa fie lupta in finala intre el si Grigore…. din pacate, nu prea cred ca Ferru va face fata serviciilor or loviturilor violente ale golanului,mai ales ca el e tare deficitar pe propriul serviciu.

     • florin78

      S-a miscat foarte bine Ferru, mereu la minge, a luat mingea rapid si l-a pus in dificultate pe Dominic, pus sa loveasca din miscare nu s-a descurcat bine. Am vazut ca de multe ori a jucat slice pe rever nu a lovit decisiv pentru ca nu se pozitiona bine la minge. In setul doi nu prea am urmarit ca era si Simo, inceputul setului a fost mai echilibrat.

 • neo

  Banuiesc ca niste fani adevarati ca voi au observat deja, dar tot va spun. Privirea Simonei din poza de sus e leit cea a lui Jon Snow catre Night King dupa ce picase Viserion in lac 🙂

 • berenger

  gata, am văzut și eu tot meciul. ce e de spus e că simona halep a fost, ca de obicei, mai bună decât konta. factual, victoriile englezoaicei au fost, de fiecare dată, nefirești, împotriva a ce a fost în teren, favorizate de căderi mai mult sau mai puțin lungi ale simonei și atât. atâta vreme cât simona halep joacă la 70%, konta nu are ce să-i facă.

  • Marius78

   Cam așa vad si eu match upul asta si istoria meciurilor lor. Poate doar procentul ăla il vad mai mare:)

 • laura

  Ma trezesc dun somn la 5-2 in setul doi deoarece ca prin vis aud vicea comentatorului zicind asta. Eu de fapt visam ca Simo juca cu Ostapenko si ii rasturna niste lazi…?!?!?! Ok deschid ochii o vad pe plingacioasa, ma bucur de scor darrrrr se face 5-5 su servuciul unu nu e la datorie neam!:( Vine Darren zice ca enough,Simo vorbareata ca niciodata la OCC si zic ca e de bine. Ajungem in TB unde Simi a zburat iar Konta nu a rezistat presiunii. Ahhh ce bucurieeee… bravooi fata superb meci ireprosabila atitudin

  • laura

   Am editat.

 • neo

  Sa te tot trezesti sambata dimineata asa, vazand ca Simona si-a tinut demonii in frau, si ca #NextGen a avut ac de cojocul avatarului 🙂

  • Iuli@

   Rafa a făcut break pentru 5-5 in setul doi, a salvat mingi de meci, apoi si-a pierdut serviciul la 0. A fost acolo o decizie controversata, nu sunt sigura ca aia l-a destabilizat, dar de-acolo a mai facut cred că numai un punct ori două.

   • neo

    Să fie sănătos. De când el și unchiuletzul sau celebru au zis ca nu stiu ce si nu stiu cum cu accidentarile lui vs ale celorlalti 3, mi-a ramas un gust amar. Nu i-ar fi costat nimic sa dea niste declaratii de complezenta si cu pareri de rau. Dar ei au ales sa se lamenteze, as usual. Mi-e scarba si sper sa scap cat mai repede de avatarul actual…

 • neo

  Nu uitați ca Sloane e JUCĂTOARE de tenis, cu Kontă, Svitolină sau Wozniackă. Ce vreau să spun? Simplu! Dacă pe astea 3 fete, din punctul meu de vedere, Simona le bate când e în formă, cu Sloane nu sunt convins că e aceeași situație. Fata din Florida, când e ON, e capabilă sa producă un tenis care o poate deraia chiar si pe Serena în formă decentă, dupa cum s-a putut vedea acum vreo 3 ani jumate. Daca Simona si Sloane sunt in varf de forma diseara, va iesi o confruntare demna de un final de sezon GoT, fără final așteptat 🙂

  • epsilon

   Acum 2 saptamani cineva pe aici ii batea obrazul Simonei ca i-a lasat game unei jucatoare amatoare cum e Stephens, acum ne facem griji ca Simona va pierde meciul?

  • berenger

   mulțumesc de avertisment. noi credeam că simona halep are meci cu o bunicuță de 95 de ani

   • neo

    Stephens e una din putinele jucatoare cu o talie apropiata de a Simonei si care e capabila sa joace un TENIS care imi place, orientat catre ofensiva. Mai e si Giorgi, dar acolo povestea e diferita si fara leac…

    • berenger

     noroc că „tenis care îmi place” nu e criteriu de câștigare a meciurilor de o jucătoare sau alta

  • Iuli@

   Zic să mai facem niște rezerve de văicăreli, să profităm că n-a venit Svitolina la întâlnire, si sa le punem deoparte pentru USO, că o să fie nevoie. În două săptămani, mai ales cu tabloul ăsta plin de cai negri din primele tururi, riscăm să rămanem fără, fix când ne e lumea mai dragă. Așadar zic să declarâm inchisa sesiunea de jelanii pentru acest turneu. O redeschidem imediat după tragerea de la NY.

   • neo

    Tu chiar nu ai inteles ca eu nu ma vaiet? 🙂

    Vorbesc foarte serios, ba chiar imi doresc ca ambele sa prinda un varf de forma la unshpe diseara. Va fi ocazia de un barometru perfect al jocului Simonei daca se intampla asa…

    • Iuli@

     nu-mi trebuie niciun barometru, Sloane ar trebui sa fie foarte obosita, a jucat foarte multe meciuri in timp scurt, a pierdut ea la Carolina, ar fi culmea sa n-o bată Halep

     • neo

      Femeie incapatanata si care le stie ea pe toate. Cunosc specia 🙂

     • laura

      Barbat capos care crede ca detine Adevarul:)

     • neo

      Nu-i vina mea. Asa i-a iesit Arhitectului 🙂

     • Iuli@

      lasă sa faca altele meciuri frumoase, de exemplu Karolina cu Mugu. Eu vreau sa fie ușor, ca să nu fie greu.

     • neo

      Au trecut mai bine de doi ani… Nu iti schimbi si tu avatarul?

     • epsilon

      Chiar daca nu o bate, meciul cel mai important l-a castigat, eu as lasa-o sa se relaxeze pana la USO, btw am inteles ca ai facut instructie cu comentatorii in timpul meciului :)))

     • Iuli@

      ei, na, nu-i adevărat 🙂 Oricum știam toți că timpul vaicarelii trebuia să se termine in minutul in care incepea meciul. Care n-au rezistat tot meciul, am văzut că au mai ieșit pe-afară, dar degetele aici nu le-au băgat. 🙂

     • epsilon

      Adevarul e ca a si ajutat faptul ca a cazut 30-0 in timpul meciului si nu a putut lumea sa intre doar de dragul de a se plange 😀

  • refresh

   A trecut Halep de sferturi???

   • neo

    Da bai, am dat-o in bara complet cu predictia. Iar acum chiar e un sfert valid. Sper sa fie si revalidat diseara…

    • Iuli@

     daca nu, ai tu o teorie.. 🙂

     • neo

      Always ready 🙂
      At some point she will validate whatever I may say 🙂

    • Larisa Buduroes

     Cum arata in sfert nevalid?

    • Cami

     Fereste-te de barā, ai sā faci bubā 🙂

   • epsilon

    De 2 ori !!!

 • neo

  Ceva highlightsuri de la cele doua meciuri fericite de azi-noapte or exista pe undeva?

 • hawkeye

  Sa ne bucuram si pentru Monica, face finala cu Hingis/Chan.
  Hai Moni, inspiratia fie cu tine!

 • Madalina

  Cautand ceva highlights pentru meciul de azi-noapte, am dat de acestea. Poate va intereseaza 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=kx3_oLOJc6k

  https://www.youtube.com/watch?v=QqOhCwX6tAc

 • Ion (elan)

  Bună dimineața!
  Vă zic și eu cum v-ar fi zis și Nică al lui Ştefan a Petrei :
  Nu știu alții cum sunt, dar eu, când mă gândesc la jocul de aseară, parcă-mi saltă și acum inima de bucurie! Și, m-am trezit azi, fără leac de supărare, de parcă e toată lumea a mea, vesel ca vremea cea bună, sturlubatic și copilăros ca vântul în tulburarea sa! Și-ndată
  ce-am deschis ochii, am prins a cânta ca paserile ceriului:

  Îmi simt sufletul
  Mugur de fluier,
  Ce-a doinit
  Cantec cu șuier.
  Pentru zilele
  Ce-au fost trecute
  Pentru nopțile
  Negre și slute.

  Am pornit
  Cu roua-n picioare
  Ca să cant
  Un cântec de soare
  Pentru zilele…
  Ce au să vie…
  Pentru nopțile …
  Cu iasomie…

  Freamătul apelor
  Și foșnetul codrilor,
  În el se întalnesc
  Și sufletu-mi încălzesc.

  Hei, hei, verde-i iarba,
  Soarele-i sus pe cer!
  Hei, hei, dusă-i iarna,
  Cu dinții ei de fier!

  Hei, hei, verde-i iarba,
  Soarele-i sus pe cer!
  Hei, hei, dusă-i iarna,
  Cu dinții ei de fier!
  🙂

  • Cami

   Si de ce-ai pus strofa cu hei,hei de douā ori, cā s-a inteles din prima? 🙂

   • Ion (elan)

    Am utilizat un procedeu stilistic, analog epiforei, pentru a întării ideea…:)

 • sayuri
 • Zoe Shakti-rani

  Bravo SImo!!!

 • Zoe Shakti-rani

  Mi-a luat ceva sa ajung si eu aici.. :)) Daca n-am deschis 30-ul de la 5 dimineata de catralioane de ori..:))

  • Larisa Buduroes

   Si s a deschis?

   • sayuri

    Noup. Am încercat și eu acum…

    • sayuri

     Acum merge…acum 5min nu-și revenise 🙂

     • Larisa Buduroes

      La mine tot nu e ok…

     • sayuri

      Merge…am dat acum și refresh să văd daca e ok și este 🙂

   • Zoe Shakti-rani

    Nu!… Acum merge.

 • sayuri

  Hahaha,nimic nu-i scapă Simonei :)))
  https://twitter.com/LosHalepenos/status/898788367701344256

  • epsilon

   Trendsetter :)))

   • AMD

    Trrendsetterul e Zvonareva care a revenit si joaca in calificari la New haven

    • epsilon

     Am auzit ca va juca cu Rodionova, o alta jucatoare uitata de circuitul wta

  • Cami

   Ce-o mai copie pe Simona:-)

 • epsilon
 • epsilon
© 2018 Lead
Design: Live Design