„Am făcut multe greșeli și asta ne-a apăsat. Sperăm ca mâine să fim altfel.” Crina Pintea explică ce n-a mers în meciul cu Angola

Andreea Giuclea 7 decembrie 2017

România n-a jucat cel mai bun meci contra Angolei, iar jucătoarele au fost primele care au recunoscut asta. Pivotul Crina Pintea a explicat jurnaliștilor că greșelile din atac și apatia din apărare le-au costat. Și ea, la fel ca Ambros Martin, a subliniat că echipa trebuie să joace mai bine de atât, pentru că meciurile care urmează de acum încolo vor fi mult mai grele.

„Am făcut foarte multe greșeli, atât în atac, cât și în apărare, și s-a văzut asta. O să ne coste foarte mult în jocurile mult mai tari. Și cu Angola a fost un meci foarte tare, pentru că s-au ținut de noi, ne-au și condus de atâtea ori, au jucătoare destul de tari, un pivot foarte înalt. Sunt foarte rapide pe schimbări de direcție, nu pot să spun că ne-au surprins pentru că știam exact ce fac, însă nu am putut să le oprim. Nu știu dacă apărarea lor a fost așa solidă, că am găsit spații, dar am ratat foarte mult. Ne-am dus de multe ori unu la unu, dar am ratat foarte mult. Cred că nu am fost suficient de concentrate și am aruncat fără să așteptăm puțin portarul.”

Greșelile le-au făcut să-și piardă din concentrare, mai spune pivotul României, care a înscris trei goluri. „Cred că și puțin psihic a fost problema. Făcând multe greșeli, încă una, și încă una, cred că asta ne-a apăsat puțin. Sperăm că în seara asta o să ne eliberăm puțin de ele și mâine să fim altfel.”

Victoria, chiar dacă obținută greu, e însă importantă pentru moral. „E important că am câștigat, deja mă gândesc la ziua de mâine și-mi doresc din tot sufletul să dăm mai mult, să arătăm mai mult decât am arătat azi, pentru că nu am jucat tocmai cum am fi vrut noi.”

Deși se simte obosită după trei meciuri foarte intense, Crina nu vrea să pună jocul de azi pe seama oboselii. „Sunt obosită, dar nu asta contează acum. Oricum ne-am odihnit, ieri am făcut doar un antrenament ușor, azi la fel, am făcut 50 de minute, nu e din cauza antrenamentelor. Știam ce ne așteaptă. Știm toate ce ne așteaptă și de acum încolo, trebuie să tragem mai mult de noi, pentru că putem mult mai mult.”

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.