Începem Lead cum nu se poate mai bine, la CM de Handbal din Danemarca

Lead.ro 3 decembrie 2015

În ultimele luni am amânat, reprogramat și iar amânat lansarea Lead de mai multe ori. Au trecut pe lângă noi Campionatul Mondial de Rugby, unde România a jucat grozav și a oferit povești frumoase; au trecut turneele de Grand Slam, la tenis, meciurile de calificare, la fotbal, și câteva competiții importante de gimnastică.

Am înghițit în sec, am scrâșnit din dinți, dar am căutat cu încăpățânare să lansăm Lead în timpul unui eveniment sportiv important. Asta pentru că ne place să transformăm sportul într-o cauză comună.

În următoarele săptămâni, handbalul românesc poate fi o astfel de cauză.

Campionatul Mondial de Handbal feminin din Danemarca (5-20 decembrie) este ultimul mare eveniment sportiv al anului. Este, de asemenea, și prima competiție majoră pe care Lead o va acoperi chiar de la fața locului, ceea ce reprezintă un prim efort semnificativ către ceea ce ne dorim să devenim. 

Vom fi în Danemarca alături de fetele noastre pe toată durata turneului, cu știri, analize și comentarii exclusive, într-un proiect special susținut de BRD. Vom urmări de aproape evoluția unei naționale alături de care publicul s-a bucurat (și a suferit) mereu într-un mod aparte. 

E din nou vremea handbalului – hai, fetelor!

*

Ce e o Idee Fixă pe Lead.ro? Găselnița noastră editorială sub care grupăm teme recurente, pe care le considerăm importante pentru publicul nostru, pe care le putem acoperi corespunzător și pe care le vom trata cu resurse suplimentare. Ideile fixe pot fi competiții importante sau simple subiecte de moment, campanii editoriale, povești ample, proiecte speciale sau sportivi în vogă. Aceste teme se vor schimba peste timp, în funcție de desfășurarea evenimentelor, de feedback-ul primit de la cititori, dar întreaga noastră strategie editorială se concentrează pe cele prinse în Meniu la momentul respectiv.

Primele două Idei Fixe sunt CM de Handbal și JO 2016.

Împarte cu alții acest articol
Abonează-te la newsletter
Cele mai noi
Articole similare
Happening now
Recomandări
Texte bune. N-am vrea să le ratezi.